La CUP de MiR inicia el projecte 'Montcada del Revés'

Amb el projecte Montcada del Revés, transparència, bon govern i corrupció, la CUP pretén complir un dels principals objectius de campanya: Capgirar Montcada.

Sota el paraigua d'aquesta declaració d'intencions, des de la CUP iniciarem recerques sobre les pràctiques polítiques i administratives del govern de Montcada, dels que donarem compte amb una periodicitat variada al web del projecte, segons les necessitats de cada tema. Les despeses de representació i protocol durant els deu anys del govern del PSC-CIU, la contractació d'empreses sense concurs obert, com és el cas d'INIPRO, o presumptes males praxis medi ambientals, són alguns dels temes que s'investigaran des del projecte.

La primera d'aquestes recerques va ser publicada a 'La Directa', després de 4 mesos d'una croada de la CUP per aconseguir i analitzar les despeses que va efectuar amb la Visa municipal l'exalcalde del PSC, César Arrizabalaga. En total, 105.000 euros de visa, gastats en restaurants, hotels i productes de dubtosa justificació. La CUP interposarà una denúncia davant de la fiscalia anticorrupció al detectar un excessiu de la visa d'alcaldia, i possibles irregularitats.

Tot i que la corrupció és un mal gairebé endèmic, present arreu dels Països Catalans i al nostre municipi, el nou projecte no pretén buscar i trobar delicte rere delicte. Des de la CUP MiR fem una interpretació política del que és la corrupció, entenent que aquest concepte engloba tota aquella pràctica que s'allunya de l’ètica i la moral desitjable en un sistema democràtic, obert i que aposta per la igualtat política i social.

www.montcadadelreves.cat

La CUP pretén complir un dels principals objectius de campanya: Capgirar Montcada.