Notícies de Montcada i Reixac

Ahir el Govern de la Generalitat va convocar el referèndum d'autodeterminació pel

proper 1 d'Octubre. Esperem que el govern municipal obri els col·legis electorals i la

jornada democràtica es desenvolupi amb total normalitat malgrat les amenaces d'alguns

grups amb representació al consistori.

 

- El referèndum d'autodeterminació és l'objectiu principal d'aquesta legislatura per

En compliment del codi ètic de les Candidatures d'Unitat Popular on s'especifica que les regidores no podran exercir el seu càrrec electe durant un període de més de dos anys, el regidor de la CUP de Montcada i Reixac, Gonzalo Garcia Hernández, ha presentat la dimissió en el ple celebrat el 14 de juliol de 2017. Aquest fet obeeix a criteris que s'emmarquen dintre dels punts de rotativitat de càrrecs i regeneració democràtica, punts indispensables per revertir i combatre l'antiga elit de carreres polítiques acomodades i evitar la professionalització o la concentració del poder.

Gràcies. A Txarango, a Cesk Freixas, a les Kol·lontai, a Gemma Hument, a Aspencat i a Ascensa Furore per treballar en la cançó pel Sí transformador en col·laboració amb la campanya «Viure vol dir prendre partit». (Gràcies també a Ovidi Montllor). Amb vosaltres tornem a aprendre que els músics no només acompanyen les revolucions i els moviments d'emancipació dels pobles, sinó que en són actors indispensables, que no hi ha revolució sense la seva música, i no hi ha música sense una societat valenta. Que ens cal també que la cultura s'aboqui a fer de l'1 d'octubre un punt d'inici.

En compliment del codi ètic de la CUP Montcada i Reixac, ahir el nostre regidor Gonzalo Garcia, va participar en el seu últim Ple municipal. Gràcies per la feina feta! 

Seguim, seguirem capgirant Montcada!!

 

Comença el camí cap al Referèndum a Montcada i Reixac.

Comença el camí cap a la república Catalana.

Avui a les 19h a la Casa de la Vila, les integrants de la Taula pel Si farem lectura de manifest. Vine a prendre partit per l'1-O.

 

El passat dijous representants de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ERC, el PDeCAT i la CUP vam constituir la ‘Taula pel Sí’, un grup de treball que té per objectiu coordinar les agendes dels partits durant la campanya pel referèndum 1-O cara a evitar la coincidència d’actes al municipi. 

La CUP Montcada ha interposat una denúncia davant la Fiscalia anticorrupció pel que considerem un "ús irresponsable i excessiu"

Foto extreta La Veu de Montcada
  • L'actual Espai Poblet neix el 2009 per iniciativa d'algunes entitats com un espai d'autogestió i autoorganització que obria les portes a un nou model lúdic i d'oci a la Festa Major. Recordem que el model que hi havia fins al moment era un model decadent, de pagament i poc participatiu on les nits de Festa Major es desenvolupaven al pavelló en un espai tancat.

Pàgines