La CUP de Montcada i Reixac portarà a Anticorrupció a l'exalcalde del PSC

L'exalcalde del PSC, Cesar Arrizabalaga, hauria gastat 105.564 euros de la targeta Visa d'alcaldia durant els seus anys de mandat a Montcada i Reixac, segons afirma la CUP del municipi. La formació anticapitalista assegura que l'excalcalde socialista va fer un ús diari de la Visa en restaurants, hotels i productes diversos, raó per la qual farà una denúncia a la Fiscalia anticorrupció. La relació de les despeses ha sigut publicada aquest matí al mitjà Directa.cat.

La CUP de Montcada i Reixac assegura que Cesar Arrizabalaga va gastar 62.605 euros en restaurants i 13.539 euros en habitacions d'hotel, i no descarta que alguns dels abonaments siguin constitutius d’irregularitats, a l'haver trobat compres de productes electrònics, revelats fotogràfics, i imports sense justificar.

No és la primera vegada que la CUP denuncia a un alcalde per considerar que l'utilització de la Visa és excessiva i irresponsable. El 2014, la CUP de Vic va denunciar a anticorrupció a l'exalcalde Vila Abadal per gastar una mitjana de 1.600 euros mensuals de Visa entre 2010 i 2012.